InTouch Sales support is gestart door mr Margriet de Boer, een ervaren en betrokken ondernemer. Door haar ervaring in de customer contact-branche weet zij als geen ander hoe klanten – potentiële én bestaande – het beste benaderd kunnen worden. InTouch werkt uitsluitend in de zakelijk markt.

Onze aanpak

In de loop der jaren heeft zij ervaren dat korte, actiematige beltrajecten weinig resultaten opleveren. In ieder geval niet de resultaten waar serieuze ondernemers met langetermijnvisie naar op zoek zijn. Wil je namelijk iemand bewegen ‘iets nieuws’ te gaan onderzoeken, dan moet er eerst een basis van vertrouwen liggen. En zo’n basis creëer je alleen door prettig, langdurig contact te hebben. Met andere woorden: structurele aandacht. En dat is precies waar InTouch voor staat!

Het team

Met een sterk, veelzijdig team benaderen wij prospects met overtuiging en oprechte betrokkenheid. Dankzij onze gecombineerde ervaringen en achtergronden hebben wij feeling met opdrachtgevers en doelgroepen uit de meest uiteenlopende branches. En naast onze zakelijke insteek voelen wij ons ook altijd persoonlijk betrokken bij onze opdrachten. Wij werken dan ook voor één opdrachtgever per branche, dus niet voor concurrerende bedrijven! Dit alles maakt ons meer dan een willekeurig belteam. Sterker nog: wij maken het verschil!